Bezár

Fizioterápia mesterképzés

Felvételi tájékoztató

Felvételi tájékoztató

2022. június 14.
2 perc

Hivatkozva az SZTE ETSZK Fizioterápia mesterképzés (MSc) szakra való felvételi jelentkezésére, az alábbiakban mellékeljük Önnek a Felvételi elbeszélgetéssel kapcsolatos információkat.

Az Ön felvételi elbeszélgetésének időpontja: 2022. június 21. (pontos időbeosztást mindenki kap postai úton és emailben is)


A felvételi elbeszélgetés tartalma:

Az elbeszélgetés során a jelentkező bemutatja szakdolgozatát/TDK munkáját maximum 10 percben. Emellett összefoglalja, hogy milyen esetleges hibákat talál az általa alkalmazott módszertanban és azt hogyan korrigálná, valamint, hogy melyek voltak az erősségei és gyengeségei a kutatásának. Amennyiben a jelentkező szakdolgozata szakirodalmi összefoglaló volt, abban az esetben egy fiktív, fizioterápiás kutatás megtervezését kérjük az elbeszélgetésre és annak szóbeli bemutatását, a módszertan esetleges gyengeségeinek, hibalehetőségeinek ismertetését.


A felvételi a Zoom nevű online platformon zajlik (https://zoom.us/). Mindenki percre pontosan kapja meg a felvételi időpontját, azonban kérjük, hogy minimum 5 perccel az időpontja előtt már várakozzon a Zoom virtuális előszobájában! A Zoom használatának előzetes feltétele az ingyenes regisztráció és asztali gép/laptop esetén a Zoom Meetings asztali platform megléte.


A Zoom meghívót június 18-ig meg kell kapnia e-mailben. Amennyiben a jelzett időpontig nem érkezik meg a meghívó, azt haladéktalanul jelezze a finta.regina@szte.hu e-mail címre!

Igény esetén biztosítunk Önnek egy próba Zoom meetinget, amikor kipróbálhatja a programot és a technikai megvalósítást. Kérjük, hogy az igényét (amennyiben van) június 15-ig jelezze a finta.regina@szte.hu e-mail címre!

Amennyiben nem tud megjelenni a felvételin, kérem erről a pivarcsik.laki.lilla@szte.hu címen tájékoztatni szíveskedjen a Tanulmányi Osztályt! Kérem a felvételi eljárás díját a kiküldött csekken szíveskedjék rendezni a vizsga napjáig.


Tisztelettel:

SZTE ETSZK

Tanulmányi és Oktatásszervezési Iroda

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek