Bezár

Hírarchívum

segelyszervezet

Krízisambulancia nyílt a Bal fasori épületünkben

Krízisambulancia nyílt a Bal fasori épületünkben

2020. november 17.
1 perc

Az Ökumenikus Segélyszervezet és Karunk közötti megállapodásnak köszönhetően Bal fasori épületünkben elérhetővé váltak a szervezet krízisambulanciájának szolgáltatásai.

Az ambulancia kapcsolati erőszak áldozatai, érintettjei, és hozzátartozóik számára nyújt támogatást szociális, jogi és pszichológiai tanácsadások keretében. Akár név nélkül is igénybe vehetőek a szolgáltatások, ezzel is növelve az érintettek biztonságérzetét, elősegítve a megnyílást a szakemberek előtt.


Olyan személy is fordulhat segítségért a krízisambulanciához, aki elbizonytalanodott abban, hogy jól funkcionál-e a jelenlegi kapcsolata, vagy csupán szeretne többet megtudni a kapcsolati erőszakról. Történhetett bántalmazás a múltban is, előfordulhat, hogy éppen most ért meg valaki arra, hogy elkezdje a feldolgozási folyamatot. Fontos, hogy a kapcsolati erőszak nem csak párok között zajlik, hanem közeli hozzátartozók között is, valamint férfiak és nők egyaránt lehetnek érintettek.


A szolgáltatás ingyenes, a segítő folyamat során több alkalommal is találkozhatnak az érintettek a krízisambulancia munkatársaival, esettől és az érintett fél jóváhagyásától függően akár pszichológus, vagy jogász kolléga bevonásával is.


Tanácsadásainkat előre egyeztetett időpontban a Bal fasori épületben tudjátok igénybe venni.

Elérhetőségek:

Ökumenikus Segélyszervezet

Krízisambulancia

+36-30 781-7951

szeged.krizisambulancia@segelyszervezet.hu


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek