Pályázatok, ösztöndíjak

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány tehetségeket támogató programja várja Kárpát-medencei, kiemelkedő tehetségű, 14 és 30 év közötti, nappali tagozatos képzésben résztvevő fiatalok jelentkezését.

A Közbeszerzési Hatóság és a Zöld Bolygó Klímavédelmi Alapítvány a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai munkásság elismerésére pályázatot hirdet Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2021 elnyerésére, melynek célja az e pályázatban meghatározott témában készült szakdolgozat, évfolyamdolgozat vagy tanulmány díjazása felsőoktatási intézmények tanulói számára.

A pályázat beadásának (postai feladásának) határideje: 2021. november 30.

Egyénileg vagy kétfős csapatba szerveződve pályázhat minden 2001. október 1. és 2008. augusztus 31. között született fiatal, aki még nem kezdte meg felsőoktatási tanulmányait. A pályázat tervének elfogadásáról a tudományos vagy műszaki cél, ill. színvonal és a kidolgozhatóság figyelembevételével határoz a bírálóbizottság. A kidolgozandó vagy megoldandó feladat max. 2 oldalas tervét a www.innovacio.hu/nevezes oldalra kell feltölteni 2021. november 25-én, 15 óráig.

2021-ben is megmutathatod mennyire kifinomult a művészi vénád, ha részt veszel a Pannon UniFesten november 20-26. között!

Jelentkezési határidő: 2021. november 6.

Tájékoztatjuk Hallgatóinkat, hogy ismételten kiírásra kerül az Országos Kórházi Főigazgatóság BSc ösztöndíj pályázata az orvos- és egészségtudományi szakterületen az alábbi szakirányokon részt vevő hallgatók számára: ápoló, mentőtiszt, védőnő.

Jelentkezési határidő: 2021. október 15.

Tájékoztatjuk Hallgatóinkat, hogy a 2021/2022 őszi félévben felvételt nyert, aktív tanulói jogviszonnyal rendelkező magyar nyelvű ápolás/kiterjesztett hatáskörű ápoló mesterképzésben részt vevő hallgatókra vonatkozóan, a Michalicza-ösztöndíj pályázási lehetősége 2021. szeptember 30-án 8.00-tól megnyílik.

A pályázat benyújtásának határideje 2021.október 15.

Magyarország Kormánya kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a pályakezdő, magasan képzett és idegen nyelveket beszélő tehetséges fiatalok a diplomaszerzés után vonzó lehetőségként tekintsenek a közigazgatásra, így lehetőséget kínál a fiatalok számára, hogy szakmai karrierútjukat a hazai és nemzetközi közigazgatásban szerzett munkatapasztalattal alapozzák meg.

Jelentkezési határidő: 2021. október 15. 24:00

Az MCC Smart City Challenge egy innovatív gondolatokra, azok kidolgozására és megvalósíthatóságára épülő, interdiszciplináris csapatverseny egyetemisták számára. A 2021-es verseny témája a smart environment, annak leágazásai és fejlesztési, integrálási lehetőségei mind a kis- és középvárosokban, mind pedig a falvakban.

Online regisztráció és az online forduló feladatának beküldése: 2021. október 10. 23:59

 Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *