Bezár

Hírarchívum

ETSZK_az_1.helyen

Jelentkezz 1. helyen az ETSZK-ra!

Jelentkezz 1. helyen az ETSZK-ra!

2023. május 09.
2 perc

Ingyenes életvezetési tanácsadás, gyakorlatorientált oktatás, elismert diploma, saját kari könyvtár – többek között ezekért az előnyökért is érdemes első helyen jelölnöd az ETSZK-t!

Elismert diploma

Nemzetközileg elismert diplomát szerezhetsz nálunk, az ápolói képesítéssel honosítási eljárás nélkül elhelyezkedhetsz az Európai Unió tagállamaiban, de a külföldi munkavállalás lehetősége a képzéseinken végzett minden szakember számára nyitott.


Modern skill laborok

2019 októberében egy közel 50 millió forintos beruházás keretében három új demonstrációs termet szereltünk fel korszerű ápolási eszközökkel és műszerekkel. Emellett bővítettük fizioterápiás eszközparkunkat is, a beszerzett készülékek mind az oktatás, mind a kutatás terén új távlatokat nyitnak gyógytornász hallgatóinknak és oktatóinknak.


elsohelyeskampany


Hallgatóbarát szolgáltatások

A Kar saját kari könyvtár működtetésével csaknem egyedülálló módon igyekszik biztosítani hallgatóinak teljes jegyzet- és tankönyvellátását.

HaITI nevű szervezetünk keretein belül ingyenes életvezetési tanácsadásokkal segítünk Titeket, a program keretein belül csoportok és filmklubok is indulnak.


elsohelyszteetszk

Gyakorlatorientált oktatás

  • Ápoló alapképzés során a szakmai gyakorlat időtartama szemeszterenként 6-8 hét, az utolsó félévben pedig egy 14 hetes összefüggő gyakorlatból áll.
  • Gyógytornász alapképzés során másodévben két hét Fizioterápia alapjai gyakorlaton vesznek részt a hallgatók, negyedévben pedig 3 hetes klinikai gyakorlatok formájában történik az oktatás.
  • A szociális munka alapképzésben fontos szerepet kapnak a terepgyakorlatok (különböző szervezeteknél és intézményekben), amelyek a teljes képzési idő több mint egyharmadát teszik ki.
  • A védőnő alapképzés demonstrációs termi és hagyományos szaktárgyi gyakorlatai mellett, hallgatóink a képzés végén féléves egyéni gyakorlaton vesznek részt védőnői körzetekben.
  • Dentálhigiénikus hallgatóink integrált klinikai gyakorlatokon vesznek részt, emellett – többek között – szájsebészetet, fogszabályozást és érzéstelenítést is tanulnak.


elsohelyesetszk


Ráadásként még:

  • Az angol nyelvű képzéseinkre a világ minden tájáról érkeznek hallgatók!
  • Nem hagyunk magadra, igény esetén mentorok segítik a beilleszkedésed.
  • Tehetséges hallgatóink gyakran már a képzés elvégzése előtt állásajánlatot kapnak.
  • Ha a biológia nem az erősséged, felzárkóztató szemináriumok segítenek a tudásod elmélyítésében.
  • Nem kell aggódnod, hogy megállod-e a helyed, mi fokozatosan vezetünk be az elméletből a gyakorlat világába.

Tovább az alapképzéseinkre >>>

etszk_alapkepzesek-2


Legyél az ETSZK csapat tagja!


ETSZKcsapat_1

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek