Bezár

Hírarchívum

digprim_jav

Digitus Primus oktatói díj - 2021

Digitus Primus oktatói díj - 2021

2021. február 18.
1 perc

Karunk vezetése ebben a félévben is DIGITUS PRIMUS díjjal jutalmazza azt az oktatót, aki kiemelkedő teljesítményt nyújtott a digitális formában történő oktatás kreatív és informatív megvalósításában.

A mögöttünk álló hónapok járványügyi intézkedései, a hibrid oktatásra történő tartós átállás, mind az oktatók, mind a hallgatók életében jelentős változásokat hoztak. A helyzet kihívásainak továbbra is igyekszünk megfelelni mind a tanulást elősegítő fejlesztések, mind az oktatási folyamatban résztvevő felek közötti kommunikáció támogatásával.

A díjazottak kiválasztásban számítunk Rátok, így arra kérünk Benneteket, hogy javasoljatok olyan oktatókat, akik véleményetek szerint jól használható, ötletes online tananyagokat készítettek, ezzel biztosítva a színvonalas távoktatást.

2021. március 4-ig a CooSpace ETSZK Digitus Primus oktatói díj színtér Táblázatok menüpontjában írjátok meg az általatok DIGITUS PRIMUS díjra jelölt oktató nevét, az oktatott kurzus megnevezését egy rövid indoklással mellékelve. Szavazni az Új sor felvitele gombra kattintva, a három kérdés megválaszolásával lehetséges.


Az adatvédelmi tájékoztató itt tekinthető meg. >>>


Köszönjük az együttműködéseteket!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek