Bezár

Hírarchívum

Prezentációs verseny 2017.

Prezentációs verseny 2017.

2017. március 24.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Tehetségpontja az idei évben ismét tudományos prezentációs versenyt hirdet mindazok számára, akik tehetséget és kedvet éreznek magukban ahhoz, hogy egy témát, problémát a közönség számára érthetően, a modern prezentációs eszközök segítségével bemutassanak.


Előnyt élveznek az önálló kutatásra épülő előadások. A prezentációk magyar vagy angol nyelven is előadhatók. Az előadás témája szabadon választható, az előadás időtartama 10 perc (+2 perc vita), amit a zsűri kifejezetten az előadásmód (pl. beszédstílus, testbeszéd, a gesztusok), közérthetőség, a szemléletesség (pl. prezentációs technika, vizuális megoldások, ábrák) és az időbeosztás alapján pontoz.

A verseny időpontja: 2017. április 10. (hétfő) 14.00 óra
Helyszín: SZTE ETSZK, Bal fasor 39-45., Szél Éva terem

A kari forduló első helyezettje 2017. május 4-én vehet részt az egyetemi megmérettetésen. A zsűri által megszavazott első 3 helyezettet, valamint a közönség által megszavazott különdíjast pénzutalvánnyal díjazzuk

(az első helyezett 25.000, a második helyezett 15.000, a harmadik helyezett és a különdíjas előadó pedig 10.000 Ft-os utalványban részesül).

Jelentkezés: Biró Edit tanársegédnél, a biroedit@etszk.u-szeged.hu e-mail címen.

Jelentkezés határideje: 2017. április 7. péntek

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek