Bezár

Hírarchívum

„A korszerű betegmozgatás eszközrendszere”

„A korszerű betegmozgatás eszközrendszere”

2017. április 03.
1 perc

1
2











2017. március 23–án a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Ápolási Tanszékének megrendezésében

„A korszerű betegmozgatás eszközrendszere”

előadás keretében Ifkó M. Judit vendégelőadó prezentációját hallgathatták meg az érdeklődők.


Ifkó M. Judit, a MedIFair Egészségügyi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. termékfelelőse, előadásában részletesen bemutatta a jelenleg elérhető legmodernebb mobilizációs eszközöket. A résztvevők megismerhették ezen innovatív kellékek működésének alapjait és használatának előnyeit. Ezt követően sor került a termékek kipróbálására és a bennük rejlő előnyök megtapasztalására, amelyekkel jelentősen csökkenthető az ápolók fizikai munkaterhe.

 

„Borzasztó nagy öröm fiatal szakemberjelölteknek mesélni a betegmozgatás jelenleg legmodernebb és legjobb eszközeiről - hiszen pár év múlva ők lesznek azok, akik a magyar ápolás kultúráját, színvonalát, trendjeit meghatározzák, így végtelenül fontos, hogy ők maguk ismerjék azokat a lehetőségeket, melyekkel könnyebbé, biztonságosabbá tehető a munkájuk.” (Ifkó M. Judit)

 

Rendezvényünk ez alkalommal is nagyszámú hallgatót és oktatót vonzott. Vendégeinknek köszönjük a színvonalas programot, hallgatóinknak pedig az aktív részvételt!

 

Várjuk Önöket a következő rendezvényünkre!


3 
4 
5 
6 
7 

 




Összeállította: Domonkos Norbert
 

 

 




Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek