Bezár

Hírarchívum

Fizioterápia Világnap - meghívó

Fizioterápia Világnap - meghívó

2016. szeptember 07.
1 perc

A 2016-os évben a Fizioterápia Világszövetsége által a Fizioterápia Világnapja alkalmából kiadott témája "Életet az éveknek", mely az idősödő népesség problémájára hívja fel a figyelmet. A WHO " Életkor és Egészség" kapcsolatáról szóló beszámolójában az idősek funkcionális képességeinek fenntartása bír a legnagyobb jelentőséggel. A Világnap egyik mondanivalója, hogy a gyógytornászok / fizioterapeuták szerepe mennyire fontos az egészséges és aktív időskor biztosításában.

Kedves Kollégák!

 

Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy 2016. szeptember 8-án a SZTE SZAKK Ortopédiai Klinika Központi Fizioterápiás és Rehabilitációs Részleg és Oktatási Csoport (6725 Szeged, Semmelweis u. 6. fszt.) Nyílt Napot tart, melyre elsősorban a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ azon munkatársait várjuk, aki szeretne betekinteni a Fizioterápia világába, a gyógytornászok tevékenységébe. Természetesen szívesen látjuk az Egyetem többi munkatársát is.

A nyílt napon 9, 10, és 11 órakor lesz "tárlatvezetés", melyre a 6886-os telefonszámon vagy a toth.julianna@med.u-szeged.hu email címen lehet bejelentkezni.


2016. szeptember 7-én 16 órakor a legújabb Klinika aulájában Flashmobot szerveztünk, melynek elsődleges célja, hogy felhívja a mozgás megelőző, egészségmegőrző és állapotjavító szerepére a figyelmet.


"Mozgással az egészségért" - tegyünk kicsit többet egészségünkért.

 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 

Fehérné Kiss Anna

vezető gyógytornász

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek