Bezár

Hírarchívum

golyatabor_nyito

ETSZK Gólyatábor 2015

ETSZK Gólyatábor 2015

2015. augusztus 03.
4 perc

Kari gólyatábor az ETSZK HÖK szervezésében

Kedves Kisgólyánk!

Engedd meg, hogy elsők közt gratuláljak a sikeres felvételidhez mind a magam, mind a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Hallgatói Önkormányzatának nevében. Innentől Te is kiscsaládunk tagja vagy, és mi gondoskodni fogunk róla, hogy az itt töltendő éveid ne teljenek unalmasan! Íme, az első program, amire nagy szeretettel invitálunk!

>>>>>>>>>> SZTE ETSZK GÓLYATÁBOR 2015.<<<<<<<<<<

A már hagyománynak számító gólyatábort idén is megrendezzük csak Nektek, kisgólyáknak! Hogy miért ne hagyd ki? Engedd magad meggyőzni: megismerkedhetsz leendő évfolyamtársaiddal, olyan barátságokra tehetsz szert, melyek elkísérhetnek a diplomáig vagy még azon is túl, találkozhatsz karunk vezetőségével, ugyanis minden évben kilátogatnak hozzánk egy délelőttre, és nem utolsó sorban hatalmas fesztivál hangulatú bulival készülünk nektek, tele vetélkedőkkel, vicces feladatokkal!

HELYSZÍN: 6728 Szeged, SZTE Mérnöki Kar kollégiuma, Kollégiumi út 11.

IDŐPONT: 2015. 08.12-15.

JELENTKEZÉS:

1.lépés: regisztrálj a http://www.golyatabor.hu –n!

2.lépés: utalj át 15.000 Ft-ot a következőképpen:

Idén kizárólag banki átutalással várjuk a gólyatábori díj befizetéseket az alábbi névre: Universitas-Szeged Nonprofit Kft. 11998006-02618359-00000000 (Erste Bank Zrt.). Kérjük, az átutalás közlemény rovatába írjátok be a teljes neveteket (ne a szüleitekét), a kari gólyatáborotok nevét és az évszámot, valamint a lakcímeteket (pl. MINTA BOGLÁRKA, ETSZK GÓLYATÁBOR 2015., MINTA VÁROS, MINTA U. 4.) A befizetést csak ezen információk birtokában tudjuk beazonosítani. FIGYELEM: NEM fogadunk el semmilyen csekken érkező befizetést, és az ÁTUTALÁSI BIZONYLATOT hozzátok magatokkal a táborba, ahova ENNEK ELLENŐRZÉSE UTÁN léphetsz CSAK be.

HELYSZÍNI BEFIZETÉSRE NINCS LEHETŐSÉG!!!

BEFIZETÉSI HATÁRIDŐ: 2015.08.07.

Jó hírünk van: a kari gólyatábor részvételi díja magában foglalja az V. SZTE Összegyetemi Gólyatábor árát, ahol a karközi kapcsolataidat is építheted! Bulira fel!

ÉRKEZÉS A TÁBORBA: 2015.08.12-én 13:00-16:00-ig

Busszal: a Mars tér (szegedi buszállomás) melletti JYSK áruház előtt várunk majd.

Vonattal: a szegedi nagyállomáson fent a peronon várunk majd.

FIGYELEM: ha a megadott időn kívül tudsz csak érkezni, mindenképpen jelezd, hogy MIKORRA ÉS HOVAérkezel Szegedre ezen az e-mail címen: mag.andi.etszk@gmail.com (mert az állomásokon váró szervezők 16:00-kor elindulnak a táborba)

ELLÁTÁS: első estén vacsorát a továbbiakban napi 3x-i étkezést biztosítunk. Ha bármilyen ételallergiád van, jelezd a mag.andi.etszk@gmail.com –on!

ELSZÁLLÁSOLÁS: a kollégiumban 3 fős szobákban, takaró, párna biztosítva van, huzatot, lepedőt hozz magaddal (vagy hálózsákot). Amennyiben nem hozol, úgy a kollégiumtól kell bérelned 500 Ft-ért egy garnitúrát.

INDULÁS A TÁBORBÓL: 2015.08.15-én reggel 8 óráig el kell hagyni a szobákat, miután leadtad a kulcsot.

AMIT MINDENKÉPP HOZZ:Szegeden belüli közlekedéshez pénzt (1500 Ft), fürdőruhát és egy nyakba akasztott cumit. ÉS SOK SOK SZÚNYOGRIASZTÓT! :)

A táborban üzemelni fog pult, mely híres diákbarát árairól ;) Dohányáruról magadnak kell gondoskodj, mert nincs a közelben dohánybolt.

AMIT NE HOZZ: szúró-vágó eszközt, komolyabb értéket, mert felelősséget nem tudunk érte vállalni.

ESEMÉNY: csatlakozz minél előbb a Facebook-on!

Amit olvasgathatsz a találkozásig:

SZTE ETSZK HÖK oldala

SZTE ETSZK HÖK újsága

SZTE ETSZK HÖK Facebook - LIKE-OLJ MINKET, HOGY NE MARADJ LE SEMMIRŐL!!

ÉVFOLYAM CSOPORT: jelentkezz fel, fontos információkat, tapasztalatokat osztunk meg veletek :
SZTE ETSZK 2015-ös évfolyam

 

>>>>>>>>>> INFORMÁCIÓS HÉT ÉS AZ ETSZK RALLY 2015 <<<<<<<<<<

Augusztus utolsó hete egy ún. 0.hét,azaz információs hét (valójában a 2-3. nap). Ekkor tájékoztatást kaptok az egyetem működéséről, a tárgyak felvételéről, stb. Fontos és érdemes ezeken a tájékoztatókon részt venni, melynek végén a beiratkozás is megtörténik.

Hagyomány szerint a 2. nap délutánján az ETSZK HÖK „Rallyt” szervez. Ennek a kisprogramnak lényege, hogy játékos, vicces formában ismerkedjetek kicsit a várossal, illetve a csapattársakkal. A város különböző pontjain – olyan helyeken, ahol egyetemistaként gyakran meg fogsz fordulni – feladatokat kell megoldanotok.

A pontos információkat közzétesszük majd a HÖK hivatalos Facebook oldalán (esemény lesz hozzá). Augusztus második felében FIGYELJÉTEK SŰRŰN az oldalunkat, mert fontos információkat osztunk meg veletek.

Bármi kérdésed vagy problémád van, keress bátran bizalommal!

Elérhetőségeim:
e-mail. mag.andi.etszk@gmail.com
tel: 0630 / 6528-922
facebook: https://www.facebook.com/andrea.mag.10

Üdvözlettel:

Mag Andrea
elnök
SZTE ETSZK HÖK

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek