Bezár

Hírarchívum

kiemelt_alma_mater_classic

Ráadás koncert az Alma Mater Classic hangverseny-sorozatban

Ráadás koncert az Alma Mater Classic hangverseny-sorozatban

2016. május 03.
1 perc

Májusban zárul az idei Alma Mater Classic hangverseny-sorozat. A zenebarátokat 2016. május 9-én 19 órától ráadás koncerttel várják az SZTE Zeneművészeti Kar Fricsay Ferenc Hangversenytermében.

Az SZTE Zeneművészeti Kar és az SZTE Alma Mater által közösen szervezett koncertjén, műsoron Schubert: f-moll fantázia Zsigmondné Pap Éva és Zsigmond Zoltán-zongora előadásában. 
Varga Laura-fuvola, Vizsolyi Lívia-fagott és Klebniczki György-zongora hármasa Rossini-Vilbac-Lefort: Sevillai borbély parafrázis darabját adja elő.


Az esten felcsendül Schumann: Adaggio és Allegro műve Kecskés György-kürt és Szokody Anikó-zongora előadásában. Nagy Enikő-brácsa és Szokody Anikó-zongora Glinka: d-moll szonáta brácsára és zongorára I. művét játsza, míg Paganini-Liszt: a-moll etüdjét Benedekfi István zongorán adja elő. Csajkovszkij: Nagy hegedűszóló a Csipkerózsika c. balettből darabját és Rossini - Castelnuovo Tedesco: Figaro parafrázis művét Szecsődi Ferenc hegedűn mutatja be, zongorán közreműködik Benedekfi István.
 
A koncert házigazdája: Marton Árpád
 
Jegyek a helyszínen válthatók 1500 forintért, a koncertre az Alma Mater tagok, a diákok és a nyugdíjasok kedvezményes, 1000 forintos áron vásárolhatnak jegyet.


A koncert Facebook eseménye itt elérhető.


Az Alma Mater Classic ráadás koncertjéhez kapcsolódó nyereményjáték itt elérhető.


classic_plakat-3


SZTEinfo

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek