ETSZK legújabb hírek
ETSZK legújabb hírek

_magyar_sportcsillag_osztondij

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj a Kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a felsőoktatási intézményekben hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai sportágakban sportoló azon hallgatók támogatása, akiknek tanulmányaik ideje alatt esélyük van arra, hogy Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai érmet szereznek.

Kossuth_Zsuzsanna_Kamarai_Dij_nyito

Kossuth Zsuzsanna Kamarai Díj átadására került sor 2015. március 6-án. Karunk több oktatója is ebben az elismerésben részesült.

detektivek_ejszakaja_kiemelt

9. alkalommal rendezi meg az SZTE Klebelsberg Könyvtár a Könyvtári Éjszaka programsorát. A 2015. március 18-án (szerdán) 18-24 óra közötti Könyvtári Éjszakán mindenki detektív lehet.

etszk_hal_nyito

Az ETSZK Hallgatóiért Alapítvány (ETSZK HAL) kurátoraiként arra kérjük, ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át az Alapítvány céljainak megvalósítására. Ezzel az 1%-os felajánlással, ami nem jelent közvetlen kiadást, lehetővé válik, hogy továbbra is segíthessük az ETSZK hallgatóit!

rektori

A Tisza-parti universitasról sokat olvasni és hallani a napi sajtóban, az egyetem fakultásairól és széleskörű képzési kínálatáról - többek között - az egyetemi és kari honlapokon tájékozódhat az érdeklődő. De vannak olyan egyetemi büszkeségek, amelyekről az SZTE polgáraként szerezhetünk tudomást.

dohanyzas_nyito

2014. márciusi hatállyal érvénybe lépett a dékáni rendelkezés a nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól szóló törvény végrehajtásáról

IMGP0814_230x154.png

Legolvasottabb

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

Rendezvénynaptár *

    Címkefelhő