Bezár

Hírarchívum

Tabuk nélkül foglakozás - zsidóságról és cigányságról közvetlenül

Tabuk nélkül foglakozás - zsidóságról és cigányságról közvetlenül

2018. január 24.
1 perc

A Haver Informális Zsidó Oktatási Alapítvány és Uccu Roma Informális Oktatási Alapítvány idén is meghirdetik közös, pedagógusoknak és egyetemi hallgatóknak szóló programjukat.

kep01
A fiatalok informális oktatása terén komoly szakmai múlttal rendelkező szervezetek egyetemi (elsősorban bármely pedagógia, andragógia, szociális munka, szociálpedagógia és szociológia szakos) hallgatók és gyakorló pedagógusok számára kínálnak, a különböző kisebbségi és hátrányos helyzetű csoportok elfogadására irányuló érzékenyítő tréninget. Az alapítványok ezzel az új, közös foglalkozásukkal is elsősorban a párbeszéd megteremtésére és elősegítésére törekszenek. unnamed2
unnamed A képzés lehetőséget teremt a résztvevők számára a zsidóságról, a cigányságról és úgy általában a kisebbségi létről érthető és könnyen hozzáférhető módon, személyes történeteken keresztül beszélgetni, valamint módszertani és gondolkodásbeli segítséget nyújt az előítéletmentes gondolkodásra és a nyitottságra való nevelés terén, melyek jó alapja lehet későbbi szakmai gyakorlatuk, munkájuk során.
A képzési program térítésmentes, körülbelül 2-3 órás, minimum 15 maximum 30 résztvevőnek tudjuk egyidőben biztosítani.


Jelentkezés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek