Bezár

Hírarchívum

Bursa Hungarica 2018

Bursa Hungarica 2018

2017. október 16.
2 perc


bursa_hungarica



Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve


2018. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot


szociálisan hátrányos helyzetű – jelenlegi és leendő – felsőoktatási hallgatók számára.


A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken:


https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx


Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.


Fenti linken érhető el a részletes pályázati kiírás is. A regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott kötelező csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A csatolandó mellékletekhez a formanyomtatványok letölthetők a www.szegedvaros.hu honlapról! A szociális rászorultság igazolására vonatkozó további okiratokról szintén a város honlapján megtalálható szegedi (kiegészített) pályázati kiírásból tájékozódhat a pályázó.


A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:


2017. október 3. – 2017. november 7.


Benyújtás módja: javasolt személyesen a Humán Közszolgáltatási Iroda Szociális Osztály Ügyfélszolgálati Csoportjánál (Széchenyi tér 11.) ügyfélszolgálati időben: hétfőn, kedden 8.00-15.00 óráig, szerdán 8.00-11.00 és 13.00-17.30 óráig, pénteken 8.00-12.30 óráig.
(Postacím: 6720 Szeged, Széchenyi tér 11., Polgármesteri Hivatal, Humán Közszolgáltatási Iroda)


Letölthető pályázat anyagok

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek