Bezár

Hírarchívum

Lezajlott mentorprogram

Lezajlott mentorprogram

2017. április 11.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Ápolási Tanszékének szervezésében lezajlott a féléves gyakorlatfejlesztő MENTORFELKÉSZÍTŐ PROGRAM.


A program hazai tekintetben is különlegesnek számít, felismerve, hogy a területek együttműködéséből születnek a legsikeresebb gyakorlataink. Ennek keretében területi mentoraink osztják meg egymással ilyen irányú tapasztalataikat.
A program célja az innovatív ápolási módszerek gyakorlatba történő átültetésének elősegítése. Célkitűzésünk a generációk közötti sikeres tudás-transzfer által növelni a hallgatóink ismereteinek képességgé formálását, támogatni a társadalom számára hasznos életpályájuk kialakítását. A programban részt vevők „mester-tanítvány” típusú együttműködése során a mentorok személyes tanácsadóként támogatják a mentoráltak gyakorlatát és személyes fejlődését.
Ezúton is köszönjük a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ - Sebészeti Klinika, Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika - érintett mentorainak a közreműködését és részvételét!



Beszámolót készítette: Domonkos Norbert



IMGP2262 
IMGP2263 
IMGP2264 
IMGP2265 
IMGP2266 
IMGP2267 



Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek