Bezár

Hírarchívum

projektzaro_0424

Projektzáró rendezvény az ETSZK-n

Projektzáró rendezvény az ETSZK-n

2015. szeptember 25.
1 perc

2015. szeptemberében zárul a TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001 azonosító számú, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” című pályázati program.

A program keretében számos fejlesztést hajtott végre a Kar, melyeket a 2015. szeptember 24-i Kari Projektzáró Rendezvényen mutattak be a projektben résztvevő kollégák.


A Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor illetve az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar dékánja, Dr. Barnai Mária köszöntötték a megjelenteket. Ezután Prof. Dr. Dux László ismertette a pályázati programot.

A fejlesztések bemutatása több előadásban történt.

A képzésfejlesztési alprogramban elért eredményeket Dr. Barnai Mária, Dr. Helembai Kornélia, Dr. Domján Andrea, Dr. Erdősi Erika és Koncsek Krisztina mutatta be színvonalas előadásokban.


A képzők képzése terén az angol nyelvi képzésről Tasné Dr. Szalacsek Margit, Prezi és Google alkalmazásokról Takács Zoltán tartott ismertetőt.

Hallgatói szolgáltatások terén az álláskereső tréning eredményeit Dr. Erdősi Erika prezentálta.


Az előadások sorát Héderné Dr. Berta Edina általános dékánhelyettes zárta, aki a Nemzetközi kapcsolatok és a projekten belül még megvalósult egyéb tevékenységek (alumni, tankönyv és eszközbeszerzés) témakörben adott elő.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek