Bezár

Hírarchívum

Hetedhét világom: Nagy Edit kiállítása

Hetedhét világom: Nagy Edit kiállítása

2015. december 01.
1 perc

"MÁSKÉP(P) - Köztünk élő alkotók" című kiállítássorozatunk keretein belül december végéig Dr. Nagy Edit fotóit tekinthetik meg az Ady tér 10. szám alatt található TIK Caféban.

Dr. Nagy Edit, az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Fizioterápiás Tanszékének főiskolai docense. Kiállítássorozatunk eddigi tagjaihoz hasonlóan olyan tudományos munkát végző egyetemi polgár, akinek művészeti tevékenysége (jelen esetben a fotózás) is példaértékű.


Dr. Nagy Edit így ír magáról:
"1973-ban Születtem Szegeden, tanulmányaim nagy része is a városhoz és a Szegedi Tudományegyetemhez köt, itt szereztem az akkori SZOTE Egészségügyi Főiskolai karán gyógytornász diplomát 1994-ben, illetve az ÁOK-n angol orvosi szakfordítói oklevelet 2007-ben. Első és egyben egyetlen munkahelyem az SZTE, előbb a Központi Fizioterápia, majd az ETSZK Fizioterápiás Tanszéke, ahol jelenleg tanszékvezetőként tevékenykedem.

Fotózással 5 éve kezdtem foglalkozni, kezdettől fogva a természetfotózás vonz. Hobbimat igyekszem magas szintre fejleszteni, ezen törekvés vezetett a JGYPK alkalmazott fotográfus képzésének elvégzésére is két éve. Az idei Év Természetfotósa pályázaton a 62 szerzőtől kiállításra kerülő körülbelül 100 képből hármat tudhatok magaménak, ami örömmel tölt el, illetve a tavalyi megmérettetésen sikerült a fekete- fehér kategória második helyezését elnyernem.

A Varázslatos Magyarország fotópályázatot is már a harmadik évben folytatom, remélem töretlenül javuló tendenciával a pályázati év végeredmény hirdetésén."


A kiállítás megnyitójára 2015. december 7-én 17:00-kor kerül sor.

A kiállítást megnyitja: Dr. Molnár Gyula

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek