Bezár

Hírarchívum

inf_nap_nyito

Információs Nap 2015.

Információs Nap 2015.

2015. augusztus 26.
1 perc

Az idei évben első alkalommal vártuk Információs Napra a felvételt nyert nappali tagozatos hallgatóinkat, hogy megismerkedjenek a Karral, a hallgatói élettel.

Az idén szeptemberben Ápolás és betegellátás alapszakon ápoló és gyógytornász szakirányokon, Egészségügyi gondozás és prevenció alapszakon dentálhigiénikus és védőnő szakirányokon, Szociális munka alapszakon illetve Szociális és ifjúsági munka felsőoktatási szakképzésen kezdik meg hallgatóink tanulmányaikat.


Az Információs Napon a dékáni köszöntés és az egyes oktatási egységek bemutatkozását követően a Tanulmányi és Oktatásszervezési Iroda munkatársai tájékoztatták a hallgatókat a tanulmányi rendről, kötelezettségekről és ETR/CooSpace/Modulo használatáról. Megismerkedhettek a Hallgatói Információs és Tanácsadó Irodával, a Hallgatói Önkormányzattal is, majd végül munka- és tűzvédelmi tájékoztatásban részesültek hallgatóink.


A beiratkozásra a holnapi nap folyamán kerül sor, az SZTE tanévnyitó ünnepségére pedig 2015. augusztus 30-án (vasárnap). Erről bővebb információkat itt olvashat: SZTE tanévnyitó ünnepség

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek