2019. augusztus 22., csütörtök
EN

IMG_1757_01

Információk a díszoklevél átadó / diplomaosztó ünnepségről

Az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Díszoklevél átadó Ünnepségére 2019. július 5-én (pénteken) 10 órától az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 124. termében (Szeged, Temesvári krt. 31.) kerül sor.

A díszoklevél átadó ünnepség kapcsán történő adatkezelésekről szóló tájékoztató ezen a linken érhető el.

A díszoklevél átadó ünnepség kapcsán történő önkéntes hozzájárulás egyedi képfelvétel készítésére és felhasználására ezen a linken érhető el.


Az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Diplomaosztó Ünnepségére 2019. július 12-én (pénteken) 10 órától az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi / Nagyelőadó termében (Szeged, Ady tér 10.) kerül sor.

Az ünnepség előtt tájékoztatót tartunk, melyen a részvétel kötelező. Ezért minden jelölt pontos megjelenésére legkésőbb 9.00-kor feltétlenül számítunk.


A vendégek 9.40-től foglalhatják el a helyüket.


Fényképezés és videózás csak a nézőtérről engedélyezett, a vendégek a színpadra nem mehetnek fel. A diplomaosztón hivatásos fotós fog felvételeket készíteni. A képeket az SZTE Alma Mater honlapján (www.sztealmamater.hu) lehet majd elérni. Nincs más teendő, mint regisztrálni a honlapra, majd belépés után jelentkezni a "ETSZK Diplomaosztó 2019. július" elnevezésű zárt csoportba, ahol elérhetőek lesznek az ünnepségen készült fotók.


Az ünnepség után van lehetőség a talárban való fotózásra és évfolyamfotózás is lesz.


Az ünnepségen a karon átvett talár viselete kötelező, melyet 2019. június 17-én 10.00 órától 2019. július 5. 12.00 óráig tud átvenni Szilágyi Sándorné ügyintézőnél (18. iroda) a diplomaosztó költségének befizetését követően, melynek befizetési határideje: 2019. június 17. (Neptunban szerepeljen a befizetés teljesítése, melyet bemutat az ügyintézőnek).

A talárfelvételhez egyeztessenek időpontot egyénileg az alábbi e-mail címen: szilagyi.sandorne@etszk.u-szeged.hu. Ekkor vehető át a meghívó, illetve a belépőjegyek is.


Felhívom szíves figyelmét arra, hogy a Kongresszusi terem befogadó képességére, valamint a biztonsági előírások betartására való tekintettel egy hallgató maximum 4 fő (3 fő Kongresszusi terem, 1 fő Nagyelőadó terem) vendéget hívhat meg az ünnepségre.

A fentiek pontos betartása az oklevélátadó ünnepség zavartalan lebonyolítását segíti elő.

 

A talár leadása, illetve az oklevél, oklevélmelléklet átvételéről szóló nyomtatvány aláírása közvetlenül az ünnepség után történik a TIK földszinti ruhatárában. Itt kapják kézhez az oklevélmellékletet is. Kérem, hogy a talár leadása, a dokumentumok átvétele és aláírása nélkül egy hallgató se hagyja el az épületet!


A diplomaosztó ünnepség kapcsán történő adatkezelésekről szóló tájékoztató ezen a linken érhető el.

A diplomaosztó ünnepség kapcsán történő önkéntes hozzájárulás egyedi képfelvétel készítésére és felhasználására ezen a linken érhető el.

 Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *