SZTE ETSZK Friss hírek

2021. február 18.

Karunk vezetése ebben a félévben is DIGITUS PRIMUS díjjal jutalmazza azt az oktatót, aki kiemelkedő teljesítményt nyújtott a digitális formában történő oktatás kreatív és informatív megvalósításában.

2021. február 22.

A Magyar Ápolók Napja alkalmából Bakó Pál mesteroktatónk is megkapta idén a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Csongrád-Csanád megyei Területe Szervezetének 2015-ben létrehozott Szakmai Kiválóságért Díját.

2021. február 01.

Karunk Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszéke a Gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó szakirányú továbbképzést hirdet.

Jelentkezési határidő: 2021. július 31.

2021. január 20.


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Tehetség Program által kiírt pályázat, „A hazai Tudományos Diákköri műhelyek és rendezvényeik támogatása” témakörben lehetőséget biztosított számunkra, hogy a hallgatóinkat többféle módon támogassuk, bátorítsuk a TDK részvételre.

2020. december 02.

Életvezetési tanácsadásunk a távoktatás és a vizsgaidőszak alatt online formában továbbra is Hallgatóink rendelkezésére áll.

2020. november 17.

Az Ökumenikus Segélyszervezet és Karunk közötti megállapodásnak köszönhetően Bal fasori épületünkben elérhetővé váltak a szervezet krízisambulanciájának szolgáltatásai.

2020. október 13.

A tavasz további online, angol nyelvű rendezvényeket tartogat az SZTE és a partner egyetemek szervezésében.

 Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *