SZTE ETSZK Friss hírek

2022. január 06.
Következő kari nyílt napunkat is ONLINE tarjuk a Zoom és a Microsoft Teams felületén! Gyertek, nézzétek meg tájékoztatóinkat, és kérdezzetek oktatóinktól!
2022. január 19.

Újabb ösztöndíj-lehetőséget hirdet a Szegedi Tudományegyetem a 2022-es felvételi eljárás során. A nyerteseknek a díjköteles emelt szintű érettségi díját, vagyis 50 ezer forintot térít vissza az intézmény, ezzel támogatva a határon túli, de Magyarországon is érettségiző, illetve újraérettségiző jelentkezőit.

2022. január 17.

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kara ezúton meghívja Önt a Szociális Szakemberek Dél-Alföldi Szakmai Műhelyének következő alkalmára.

2022. január 13.

Három oktatónk és két hallgatónk 5-10 perces előadásokkal készült Nektek, amelyekben megtekinthetitek milyen egy óra az SZTE ETSZK-n, miről fogtok tanulni az adott képzés keretében.

2021. december 13.

Élettudományi Virtuális Oktatási Rendszert fejleszt Karunk a Mozaik Kiadó Kft-vel együttműködve. A projekt a legkorszerűbb IT-megoldások segítségével hoz létre hiánypótló, tömegesen elérhető, speciális szimulációs és tanulási környezetet elsősorban az egészségtudományi képzésben tanuló hallgatók számára.

2021. december 20.

Az ETSZK HÖK és a Kar vezetése pályázatot hirdetett a TDK tevékenység támogatására, az eredeti tervek szerint a pályázók közül 6 hallgató támogatását tűztük ki célul, de a nagy érdeklődésre való tekintettel és a kari HÖK támogatásával végül minden pályázó számára biztosítani tudjuk 10 hónapon keresztül a havi 10.000 Ft-os ösztöndíjat.

2021. október 25.

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kara nyerte el idén nyáron a European University Alliance for Global Health (EUGLOH) Shools of Intensive Training in Global Health Intensive School pályázatát.

2020. október 13.

A tavasz további online, angol nyelvű rendezvényeket tartogat az SZTE és a partner egyetemek szervezésében.

 Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *