SZTE ETSZK Friss hírek

2020. december 02.

Életvezetési tanácsadásunk a távoktatás és a vizsgaidőszak alatt online formában továbbra is Hallgatóink rendelkezésére áll.

2020. december 01.

Az ETSZK hallgatói már eddig is igen nagy számban működtek közre a járvánnyal kapcsolatos feladatok megoldásában. De sajnos teendő még mindig van elég.

2020. november 30.

Kedves ápolók, gyógytornászok, védőnők, dentálhigiénikusok és szociális munkások!

2020. november 19.

Arra kérünk Titeket, szánjatok pár percet Google kérdőívünkre, ahol 5 feleletválasztós kérdésre kell válaszolnotok, ezzel segítve minket, hogy a következő években hatékonyabban érhessük el a hozzánk felvételizni kívánó középiskolásokat!

2020. november 17.


Az Ökumenikus Segélyszervezet és Karunk közötti megállapodásnak köszönhetően Bal fasori épületünkben elérhetővé váltak a szervezet krízisambulanciájának szolgáltatásai.

2020. november 06.

Kedves Középiskolások/Gimnazisták! Oktatóink minden tanszékről szemezgettek nyílt, Nektek szóló előadásaik közül, amelyeket Zoom-on, vagy Youtube-on Ti is megtekinthettek. Pillantsatok be mi zajlik az ETSZK falai között!

2020. október 26.

2020. október 7-én Héderné Dr. Berta Edina dékán asszony személyesen gratulált Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjban részesült hallgatóinknak.

2020. október 13.

Az ősz további online, angol nyelvű rendezvényeket tartogat az SZTE és a partner egyetemek szervezésében.

 Friss Hírek RSS

SZTE ETSZK Friss hírek

2020. december 02.

Események

Rendezvénynaptár *