ETSZK 2023. Január

Mik lesznek a teendőid?

Először meghallgatsz hat 45 perces angol nyelvű előadást, ahol megismered a TePe termékeit, ezt követően pedig személyesen is részt veszel egy edukációs tréningen, melynek minden költségét a Profimed állja.

Helyszín: Prága, időpont: 2023. január 28.

Az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2022/23. tanév I. félévében záróvizsgázó hallgatóinak oklevélátadó ünnepsége az alábbiak szerint kerül megrendezésre:

Időpont: 2023. február 10. (péntek) 10.00 óra

Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK) I. em. Kongresszusi terem (Szeged, Ady tér 10.)

Lemaradtál a januári nyílt napunkról? Még pótolhatod! Sok szeretettel várunk ONLINE kari nyílt napunkon 2023. február 4-én (szombaton) 10 órai kezdettel. Az adott képzés Zoom linkjére kattintva tudsz csatlakozni a szakos tájékoztatóhoz!

Az SZTE ETSZK Ápolási Tanszék pályázati felhívása demonstrátori megbízásra a 2022/2023-as tanév 2. félévére vonatkozóan. A pályázat benyújtásának határideje: 2023. február 15.

Az Ápolási Tanszék által fogadott demonstrátorok száma: 2 fő

Idén szeptember 20-22. között Budapesten kerül megrendezésre a 13. Európai Fájdalom Kongresszus. Néhány hallgatónak lehetősége van képviselni a Szegedi Tudományegyetemet, és díjmentesen részt vehet a programokon, amennyiben napi néhány órát segíti a szervezők munkáját - előadók regisztrálása, útbaigazítása, stb. A jelentkezéshez feltétel a minimum társalgási szintű angol nyelvtudás!

Üzbegisztán az oktatás területén folytatott együttműködés és a diplomáciai kapcsolatok erősítése érdekében a Sanghaji Együttműködés Szervezete tagállamai, megfigyelő és partnerországai állampolgárainak ösztöndíjat ajánl fel a szamarkandi „Silk Road” Nemzetközi Turizmus és Kulturális Örökség Egyetem mesterprogramjaira.

Jelentkezés határideje: 2023. január 20.

2023. augusztus 19-27. között Budapesten rendezik meg Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseményét, az atlétikai világbajnokságot. Több mint 200 országból 2000 atléta érkezik Magyarországra, hogy a sportok királynőjét ünnepelje, és részt vegyen a világ harmadik legnagyobb sporteseményén. Egy ilyen hatalmas rendezvény nem valósulhat meg önkéntesek nélkül.

 Friss Hírek RSS

SZTE ETSZK Friss hírek