2023. február 9., csütörtök
EN

ETSZK. 2022. Május

A nemzeti felsőoktatási ösztöndíjra pályázhatnak az intézmény államilag támogatott (ösztöndíjas, részösztöndíjas) illetve költségtérítéses (önköltséges), teljes idejű (nappali tagozatos) alapképzésben, mesterképzésben illetve osztatlan képzésben részt vevő hallgatói, akik jelenlegi vagy korábbi tanulmányaik során legalább két félévre bejelentkeztek, és legalább 55 kreditet megszereztek.

Beadási határidő: 2022. július 4. (hétfő) 23:59 óra.

Az Ápolási Tanszék kollégái a Tokióban online megrendezésre kerülő 56. Ápolási Világkongresszuson hat előadás megtartásával vettek részt.

Lezajlott a 2021/22. tanév Digitus Primus díj odaítélésére vonatkozó szavazás, melynek során a hallgatók javaslatot tehettek az oktatás digitális módszereit kreatívan és eredményesen alkalmazó oktatókra.

Bár visszatértünk a jelenléti oktatásra, a digitális oktatási módszerek alkalmazása, oktatási segédanyagok, kvízek megosztása jelentősen hozzájárul a Hallgatók eredményes felkészüléséhez, így fontosnak tartottuk megkérdezni a véleményüket.

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kara ezúton meghívja Önt a Szociális Szakemberek Dél-Alföldi Szakmai Műhelyének következő alkalmára.

Időpont: 2022. június 9., csütörtök 9:00 - 12:00

Sorrendmódosítás során jelöld meg első helyen az ETSZK-t, pár pontban összefoglaltuk miért érdemes minket választanod!

A 2022/2023-as tanévben is meghirdetésre került UNKP pályázati felhívása.

A pályázatok benyújtási határideje:

Mindjárt végzel? Még nem tudod, hogy hol fogsz dolgozni?

Mi összehozunk a leendő munkáltatókkal! Nálad a tudás, náluk a lehetőség!

Tervezett időpont: 2022. május 26. (csütörtök) 14:00

Karunk Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszéke a Gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó szakirányú továbbképzést hirdet.
Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 15.
 Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *