ETSZK. 2022. Június

Kérünk minden gyógytornász-fizioterapeuta Kollégát, hogy vegyen részt a kérdőíves vizsgálatban és részvételével segítse a differenciáldiagnosztikai ismeretek felmérését!

Karunk az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola valamint a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium együttműködő partnere közösségi szolgálat gyakorlóhelyként.

Várjuk a gimnazistákat a 2022. 07. 04 - 08. 12. közötti időszakra iratselejtezési, leltár-előkészítési és kerti munkákra előzetes e-mailben való jelentkezést és visszaigazolást követően.

Jelentkezés: grezsa-szabo.katalin@szte.hu

Az oklevélátadó ünnepségre - amennyiben teljesíti a záróvizsga részeit és a diploma kiadásának idegen nyelvi követelményeit - 2022. július 07-én, csütörtökön 10.00 órakor kerül sor.

Továbbképzési szakjainkon posztgraduális hallgatókat képezünk 4 féléven át az SZTE SZAOK-n. A képzésekre jelentkezhetnek egészségtudományi alapdiplomával és stabil, középfokú angol nyelvtudással, nyelvvizsgával rendelkezők.

Jelentkezési határidő meghosszabbítva: 2022. június 26.

Köszönjük, ha rászánják az időt és a kitöltéssel hozzájárulnak, hogy az eddig magyar nyelven nem elérhető kérdőív a validálást követően minden, a nyaki problémákkal foglalkozó szakember rendelkezésére álljon!

 Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *