2023. február 9., csütörtök
EN

ETSZK 2021. Május

A digitális vizsgaidőszakban korlátozottan lehetőséget biztosítunk hallgatóink számára online vizsgázásra a Kar Szeged, Temesvári krt. 31. szám alatti épületében előzetes bejelentkezés alapján, hétfőtől csütörtökig 8 - 16 óra között, valamint pénteken 8:00-tól 13:30-ig.

A Neptun rendszerre épülő Messenger Órarend chatbottal hatékonyabban és sikeresebben szervezhetik a hallgatók a mindennapjaikat a szorgalmi és a vizsgaidőszakban. Pár mozdulat, és máris megjelenik a naptár olyan hasznos információkkal, mint az oktató és a tanterem neve, ráadásul a térkép nézet azt is pontosan megmutatja, hol lesz az óra vagy a vizsga. Az útvonaltervező pedig segít megtalálni a leggyorsabb utat.

Az Európai Ápolási Egyesület és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara pályázatot hirdet mesterképzésben vagy doktori képzésben résztvevő ápolók számára.

Az elismerés: 1000 Euró ösztöndíj.

Határidő: 2021. július 1.

A YOUCOUNT projekt keretében a Közös Jelek Valóságlabor közösségi kutatókat keres. A közösségi kutatócsapatba hívunk, ha hallássérültként érintett vagy; vagy tenni szeretnél egyetemi hallgatóként és társkutatóként a hallássérült fiatalok esélyegyenlősége érdekében; szeretnél részt venni egy egyetemi együttműködésben zajló nemzetközi projektben; érdekelnek a társadalmi kérdések, a kutatás; szeretnél új ismeretségeket kötni és új tapasztalatokat szerezni egy biztonságos és támogató környezetben. Jelentkezési határidő : 2021. május 30.

2021. május 12-én EUGLOH Allance Day! Többek között rektorhelyettesi kerekasztal-beszélgetés, egyetemeket bemutató videók, zenei programok, közös főzőprogram, fotókiállítás, kvízműsorok és az esemény zárásaként a szegedi Fool Moon a cappella együttes koncertje várja a látogatókat.

Az SZTE ETSZK pályázati felhívásai demonstrátori megbízásra a 2021/2022. tanév 1. félévére vonatkozóan. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. június 11.

Az SZTE ETSZK pályázati felhívásai demonstrátori megbízásra a 2021/2022. tanév 1. félévére vonatkozóan.

Szeretettel várunk minden ETSZK-s hallgatót, oktatót és munkatársat a 2021. május 12-én, 14 órakor tartandó II. Kari ÚNKP Konferenciára! Részletek:

 Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *