2023. február 9., csütörtök
EN

ETSZK 2020. Augusztus

A külföldről történő beutazással kapcsolatos jogszabályok változása miatt az alábbiakról értesítjük.

A szeptember 1-jétől hatályos jogszabályok szerint:

A záróvizsgára jelentkezés időszaka 2020.09.14-től kezdődik és 2020.09.30-ig tart. Jelentkezni a Modulo felületén az ETSZK Záróvizsga jelentkezés menüpontjában lehetséges.

Vannak elképzeléseid a jövővel kapcsolatban? Érdekel a gazdaságpolitika világa, és kész vagy szakemberek előtt megmutatni az ötleteidet? Ha nem félsz a megmérettetéstől, akkor indulj önállóan, vagy csapatban a Magyar Nemzeti Bank és az MNB Oktatási Klub közös tanulmányi versenyén!
Beküldési határidő: 2020.október 18.

A Polgári Magyarországért Alapítvány gyakornoki pályázatot hirdet nappali tagozatos egyetemi hallgatók számára, melynek célja a polgári, nemzeti és keresztény értékeket vállaló, közéletben aktív fiatalok megismertetése egy pártalapítvány működésével, szakmai munkájával és ezen keresztül a magyar közélettel.

Jelentkezési határidő a 2020/2021. tanévre: 2020. szeptember 10.

Lehetőséget szeretnénk nyújtani a diákoknak, hogy kifejtsék egyéni véleményüket a mindannyiunk életében nagy szerepet játszó információs jogokról.

Beküldési határidő: 2020. október 15.

Örömmel értesítjük, hogy a 2020/2021-es tanévben ismét indítunk kétféléves angol orvosi szaknyelvi előkészítő tanfolyamot.

Új helyre, új emberek közé kerülnek, de nem lesznek egyedül. Karunk lehetőséget biztosít, hogy felsőbb éves hallgatók segítségét vegyék igénybe tanulmányaik megkezdésekor.

 Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *