ETSZK 2015. November

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karának Fizioterápiás Tanszéke által, a 25 éves Gyógytornászképzés alkalmából rendezett, a Főhajtás a nagy elődök előtt című jubileumi rendezvénye sikeresen lezajlott. Több, mint kétszázan látogatták meg az intézményünket ezen alkalomból. A tudományos ülés fő célja a tiszteletadás mellett a közös ünneplés volt.

Az „Egészségtudományi, egészségipari tudáshálózat a Dél-Alföldi régióban, a molekuláris medicina innovációs környezetének megteremtése” TÁMOP-4.2.6-15/1-2015-0002 pályázat keretében 2015. november 13-án megtartott workshop a funkcionális egészségvesztés problémakörének holisztikus szemléletű bemutatására fókuszált az idős populáció körében.

2015. 10. 29.-én került megrendezésre a TÁMOP 4.1.1. F-14/1/Konv-2015-0006 „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” c. program keretében a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszéke által szervezett Fókuszpont II. - Fókuszban a terep című konferencia, a szegedi szociális munkás képzés elindításának 25. évfordulója alkalmából.

 Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *