oklevelatado_unnepseg_februar

Oklevélátadó ünnepség - 2023 tél

Az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2022/23. tanév I. félévében záróvizsgázó hallgatóinak oklevélátadó ünnepsége az alábbiak szerint kerül megrendezésre:

Időpont: 2023. február 10. (péntek) 10.00 óra

Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK) I. em. Kongresszusi terem (Szeged, Ady tér 10.)

Az ünnepségre való részvételi szándékukat kérjük, legkésőbb 2023. január 19-ig jelezzék a CooSpace felületén: https://www.coosp.etr.u-szeged.hu/Scene-700544/Survey-2647405


Amennyiben a megadott határidőig a jelentkezés nem történik meg, a hallgató számára nem realizálódik a NEPTUN-ban az ünnepség díjáról kiírás, így nem tud részt venni az ünnepségen!


Az oklevélátadón való részvétel díja (magában foglalja a talár kölcsönzését is) 5.000,-Ft, amely a NEPTUN-ban kerül kivetésre a regisztrációját követően, és 2023. február 03-ig fizethető be. Azon hallgató esetében, aki regisztrációjával nyilatkozott, hogy részt vesz az oklevélátadó ünnepségen, a díjat befizette, de a rendezvényen mégsem vett részt, utólagosan a befizetett díj visszaigénylésére nincs lehetőség!


Felhívom a figyelmet, hogy az oklevél átvételének feltétele a záróvizsga, továbbá tájékoztatom, hogy az oklevélátadón talár viselése kötelező!

Talár átvétele kizárólag:

  • 2023. január 23. (hétfő) 8-9-ig
  • 2023. január 30. (hétfő) 8-9-ig
  • 2023. február 06. (hétfő) 8-9-ig

a Kar „A”épületének (Szeged, Temesvári krt. 31.) udvarán a textilraktárban.

Egyéb időpontban az épület bezárása miatt nincs lehetőség az ügyintézésre!

A talár meghatalmazással is átvehető: http://www.etszk.u-szeged.hu/karrol/adatkezelesi/kari-adatkezelesi


A talár átvétele során tudja a belépőjegyeket is felvenni.

Az oklevélátadó ünnepség adatkezelési tájékoztatója a Kar honlapján és a regisztráció során a CooSpace felületen is elérhető. http://www.etszk.u-szeged.hu/karrol/adatkezelesi/kari-adatkezelesi

A CooSpace felületén történő jelentkezés során nyilatkozhatnak önkéntes hozzájárulásuk megadásával az oklevélátadó ünnepségen történő egyedi képfelvétel készítéséről és kezeléséről. Az elkészült fotók a https://uniszegedalumni.com oldalon lesznek elérhetők, erről további tájékoztatást fognak kapni.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kongresszusi terem befogadó képességére tekintettel, egy hallgató, maximum 6 fő vendéget hívhat meg az ünnepségre.


A részt vevő hallgatókat 8.45-re várjuk a diplomaátadó helyszínén, az előzetes ellenőrzést követően a kongresszusi teremben 9.00 órakor névsorolvasás és eligazítás történik.

Kérjük a pontos megjelenést!


A vendégek helyeiket 9.30-tól foglalhatják el a teremben.

A talár leadása, illetve az oklevél, oklevélmelléklet átvételéről szóló nyomtatvány aláírása legkésőbb 20 perccel az ünnepséget követően történik a TIK földszinti ruhatárában. Itt kapják kézhez az oklevélmellékleteket is.

Kérjük, hogy a talár leadása, a dokumentumok átvétele és aláírása nélkül egy hallgató se hagyja el az épületet!


Sikeres záróvizsgát kívánunk!

 Friss Hírek RSS

SZTE ETSZK Friss hírek