TikTok__ETSZK_honlap

Vedd elő a mobilod, és népszerűsítsd Karunkat!

Jelentkezz felhívásunkra, készíts a megadott témá(k)ban egy (vagy több) rövid TikTok-jellegű videót a telefonoddal, a vágást és a papírmunkát pedig intézzük mi!

Jelentkezési határidő: 2022. október 12. 23:59

Ha kedvet érzel egy közös videóhoz, akkor az alábbi lépéseket kell megtenned/megtennünk:

 1. Jelentkezz október 12-ig munkatársunknál, akivel közösen megvitatjátok a választott témát/témákat és a megvalósítás körüli tudnivalókat. Technikai segítséget is tudunk biztosítani, egy előzetesen leegyeztett időpontban munkatársunkkal közösen is elkészíthetitek a videót az ETSZK egyik tantermében.
  Elérhetőség: Kisfoldi Diána PR és marketing referens, e-mail: kisfoldi.diana@szte.hu
 2. Amennyiben rajtad kívül több hallgató vagy személy is szerepel a videóban, őket előzetesen értesíteni kell a felvétel készültéről, ehhez egy beleegyező nyilatkozatot kell aláírnotok, amely tartalmaza, hogy felvétel készül rólatok és hozzájárultok ahhoz, hogy a videó kikerüljön az ETSZK közösségi oldalaira (TikTok, Instagram, Facebook). A szükséges dokumentumokat elkészítjük számotokra, és előzetesen rendelkezésetekre bocsájtjuk.
 3. A felvett anyagot küldd el munkatársunknak a fent megadott e-mail címre, aki a szükséges formátumra és hosszúságúra vágja videót, publikálás előtt a vágott videót elküldjük neked jóváhagyásra!
 4. Végül pedig vedd át az ajándékodat! (Kisföldi Diána, "A" épület 10-es terem)

Javasolt témák:
 • Miért szeretek "etéeszkás" lenni?
 • Miért ezt a szakot/kart választottam? És miért ajánlom másoknak is?
 • Hallgatói élet a Karon
 • Hallgatóbarát környezet az ETSZK-n
 • Egyéb szabadon választott, előre egyeztetett téma
 Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *