omsz_02

Önkéntesek kerestetnek december utolsó két hetére!

Az Országos Mentőszolgálatnál továbbra is szükséges a folyamatos önkéntes hallgatói létszám megtartása, az év utolsó heteiben ebben az időszakban van szükségünk jelentkezőkre.

Tisztelt Hallgatók!


Köszönjük, hogy aktívan közreműködtek az elmúlt másfél hónapban a COVID-19 elleni védekezés minden területén. Önök, mint önkéntes és mint kirendelt hallgatók, az elmúlt hetekben kitűnőre vizsgáztak mind szakmai szempontból, mind emberségből; szolgálatkészségükről, bátorságukról, szorgalmukról, fizikai és lelki erejükről tanúbizonyságot téve.

 

A koronavírus járvány elleni aktív küzdelem azonban még mindig tart, így az Országos Mentőszolgálatnál továbbra is szükséges a folyamatos önkéntes hallgatói létszám megtartása.


Tisztelettel kérjük Önöket, hogy szíveskedjenek önkéntes segítőként továbbra is részt venni az OMSZ munkájában!


Az ITM tájékoztatása szerint 2020. december 24-től 27-ig, valamint 2020. december 31-től 2021. január 1-ig nincs szükség hallgatói jelenlétre az OMSZ-nél.

 

Tehát az 52. héten: december 21-22-23-án (hétfőtől szerdáig), az 53. héten: december 28-29-30-án (hétfőtől szerdáig) és január 2-3-án (szombat-vasárnap) van nagy szükség hallgatói segítőkre!


Kérjük, ennek megfelelően tervezzenek, és JELENTKEZZENEK a következő 2 hétre is!


Mintavételi és adminisztratív feladatra is lehet jelentkezni, és az adott héten akár csak 1-2 napot is lehet vállalni!

 

Jelentkezni továbbra is a Modulon keresztül lehet, 2020. december 21-től 2021. január 31-ig bezárólag.


Orvos- és egészségügyi hallgatónak, mintavételi feladatra, itt:

Modulo >> Beadás >> COVID védekezésben résztvevő önkéntes segítők jelentkezés >> ÁOK, FOK, ETSZK, GYTK képzésben résztvevő hallgatóknak szóló jelentkezések >> Jelentkezés OMSZ mintavételi tevékenységre (DAR, ÉAR)

https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/default/forms/details/1994982?returnUrl=%2FModulo2%2Fdefault%2Fhome%2Fcasefolderwithforms%3FformRowId%3Dcf_1018033_form_1994982


További (NEM orvos- és egészségügyi) hallgatónak, adminisztrációs feladatra, itt:

Modulo >> Beadás >> COVID védekezésben résztvevő önkéntes segítők jelentkezés >> Képzés független jelentkezések >> Jelentkezés OMSZ adminisztrációs tevékenységre (DAR, ÉAR)

https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/default/forms/details/1994983?returnUrl=%2FModulo2%2Fdefault%2Fhome%2Fcasefolderwithforms%3FformRowId%3Dcf_1018034_form_1994983


Amennyiben orvos- és egészségügyi hallgatóként adminisztrációs feladatra szeretnének jelentkezni, akkor az Önöknek elérhető mintavételi űrlapon jelentkezzenek, és a megjegyzés rovatban tüntessék fel: adminisztráció.


Azon hallgatók is jelentkezhetnek, akik már korábban önkénteskedtek az OMSZ-nél, akár 2 hetet is.


A kedvezmények és juttatások továbbra is érvényesek, a 2 hétnél további napokra is.


Szállítás, szállás és ellátás szükség esetén továbbra is biztosítva van.


Ezúton is köszönjük a COVID védekezésben nyújtott szerepvállalásukat!

 Friss Hírek RSS

SZTE ETSZK Friss hírek

2020. december 02.

Események

Rendezvénynaptár *