Modern skill laborok +
klinikai területi gyakorlatok
Tudj meg többet az ápoló képzésről!
Korszerű mozgásanalitikai eszközpark Tudj meg többet gyógytornász képzésünkről! Érzékenyítő kurzusok,
féléves körzeti gyakorlat
Tudj meg többet a védőnő képzésről!
Együttműködés
a Fogorvostudományi Karral
Tudj meg többet a dentálhigiénikus képzésről!
Akár duális formában
is tanulhatsz!
Tudj meg többet szociális munka képzésünkről!

Fókuszban a gyakorlat:
Az elméleti tudás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a klinikai és a területi gyakorlatokra.

Korszerű környezet:
Jól felszerelt demonstrációs termekkel és folyamatosan bővülő eszközparkkal várjuk hallgatóinkat.

Hallgatóbarát szolgáltatások:
Saját kari könyvtár, ingyenes életvezetési tanácsadás, mentorprogram, krízisambulancia a Bal fasori épületünkben, két kari kollégium.

Elindult a regisztráció februári nyílt napunkra!

Nemzetközileg elismert diplomát szerezhetsz nálunk, az ápolói képesítéssel honosítási eljárás nélkül elhelyezkedhetsz az Európai Unió tagállamaiban.

A képzéseink nem csak elméletiek, hanem gyakorlatorientáltak is. Mintatanterveinkben megtekintheted, hogy milyen kurzusok várnak rád, de felvételi oldalunkon egy kis ízelítőt adunk a gyakorlati tantárgyakból és a szabadon választható kurzusokból is!

Az ország egyik legnépszerűbb gyógytornász képzése Nálunk található, így ha erre a szakra jelentkezel, nem árt, ha előre számításba veszed, hogy milyen többletpontokra számíthatsz!

ETSZK TIPP: Ha nem a biológia az erősséged, akkor se ijedj meg, az első tanévben felvehetsz egy felzárkóztató szabadon választható szemináriumot, amely segít a tudásod elmélyítésében.

Az országban egyedülálló a Fogorvostudományi Karral közös képzésünk, a dentálhigiénikus képzés. A szakmát a preventív szemlélet, illetve a fogorvosi szakma leterheltsége hívta életre, manapság mind külföldön, mind hazánkban is egyre több fogorvosi praxis egészül ki dentálhigiénikus munkatársakkal.

Ápoló és gyógytornász alapképzésünk angol nyelven is indul.

Saját kari könyvtárunk könyvkölcsönzési és tanulási lehetőséget biztosít számodra, így nem kell minden kötetért az egyetemi központ könyvtárába ellátogatnod. Sőt, egyes tankönyvek akár a kurzus végéig nálad lehetnek!

ETSZK TIPP: Első évben sem fogsz elveszni a teendők sűrűjében, mentorprogramunk keretében több felsőéves hallgató segíti majd a gólyák beilleszkedését.

Mindenki kerülhet nehéz élethelyzetbe, akár a tanulást, akár a magánéletet illetően. HaITI nevű életvezetési tanácsadói irodánkban színvonalas, személyre szabott segítséget kaphatnak a hallgatóink, illetve a Bal fasoron található krízisambulanciánk a kapcsolati erőszak áldozatainak nyújt segítséget.

Ápolói hallgatóink modern skill laborokban alapozhatják meg tanulmányaikat, ahol demonstrátorok segítségével élethű betegbábukon gyakorolhatják például a légzőszervi és vérkeringési rendellenességek felismerését, kezelését. Védőnő hallgatóink is élethű, egy valós csecsemő súlyának megfelelő babákon tanulhatják meg a csecsemőgondozás alapjait jól felszerelt tantermi környezetben.

Gyógytornász hallgatóink számára is jelentősen bővül eszközparkunk mind az oktatás és mind a kutatás terén, néhány ritkaságnak számító készülék is beszerzésre került az elmúlt évben.

ETSZK TIPP: Ha inkább a kollégiumi élet vonz, akkor két ETSZK-sokat előnyben részesítő kollégium is várja a jelentkezésed!

Pezsgő élet vár, hiszen Szeged egy egyetemi város kiváló szórakozóhelyekkel! Teraszok, cukrászdák, gasztrokocsmák közül válogathatsz kedvedre, de a kulturális lehetőségeket is érdemes számba venned, mint például az Őszi Kulturális Fesztivál, az Egyetemi Tavasz, az SZTE Szabadegyetem és a színházak előadásai, valamint a múzeumok kiállításai.

SZTE-s hallgatóként számos szegedi szórakozóhelyet, sportlétesítményt, szabadidős programot látogathatsz ingyen vagy kedvezményesen!